Zaterdag 4 november Open Dag Beleef het sieraad!
Expositie 'Voorbij ijdelheid. Zes eeuwen zilver in en rond Bergen op Zoom'
Dat antwoord is eenvoudig: bij dé trouwringenspecialist van Brabant met al 35 jaar ervaring in het maken van trouwringen.
Na een overlijden rest de herinnering. Het lijkt een leeg cliché, maar de juwelier en edelsmid Art Object maakt prachtige herinneringssieraden.
Het kan wel gezien worden als een van de meest spannende momenten in een mensenleven: het moment dat iemand zijn geliefde ten huwelijk vraagt. Wat is de beste locatie om op een knie te gaan, welk moment van de dag zal het mooiste zijn, er zijn genoeg dingen om over te twijfelen.
Tegenwoordig zijn er trouwjurken in alle soorten en maten. De perfecte kleur uitkiezen kan al een uitdaging zijn, maar welk ontwerp wil je dan? Hieronder een aantal dingen om over na te denken.
Een bruid wil vaak op de mooiste dag van haar leven een bruidsjurk volgens de laatste mode dragen. Het ontwerp van de trouwjurk is door de jaren heen dan ook erg beïnvloed door het op dat moment heersende modebeeld.
Bij een huwelijk is het vanzelfsprekend dat het echtpaar elkaar op het beslissende moment de trouwringen om doen. Maar waar komt deze traditie eigenlijk vandaan?
Een van de meest belangrijke dingen van de trouwdag is de trouwlocatie. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden dat het een flinke klus kan zijn om te bedenken welke het meest geschikt is voor jouw wensen. Het is namelijk voor de gasten een belangrijke sfeerbepaler.
Showing 1 to 9 of 19 (1 Pages)
Product successfully added to the product comparison!