Trouwfoto’s

Het kan zijn dat je huwelijksdag als een droom aan je voorbij gaat, maar gelukkig zijn er achteraf nog altijd de foto’s! Hier komen ook nog een paar dingen bij kijken.

Bedenk allereerst of je een professionele fotograaf wil inhuren. Het kan zijn dat er een bekende of genodigde is die heel goed is in fotograferen maar die zal dan minder meemaken van jullie huwelijksdag. Een externe partij kan alle aandacht op jullie en de foto’s richten zodat het gegarandeerd een mooie rapportage wordt. Spreek van tevoren met de fotograaf goed door wat voor foto’s jullie willen. Misschien hebben jullie een paar momenten waarvan je zeker wil weten dat ze vastgelegd worden. Ook is het leuk om met elkaar en met een klein gezelschap speciale foto’s op locatie te maken.

Allereerst is het van belang om goed na te denken waar jullie je huwelijksfoto’s willen laten maken. Misschien is er een plaats waar jullie elkaar hebben ontmoet of waar jullie veel verblijven. Ook kan het zijn dat een romantische of outdoor sfeer jullie erg aanspreekt en jullie daarom daar graag vastgelegd willen worden. Denk van tevoren goed na over jullie ideeën hierover. De fotograaf heeft misschien ook nog niet ontdekte plekken waar mooie foto’s geschoten kunnen worden en hij kan met jullie mee denken. Zorg wel dat de locatie niet te ver weg is, zodat je niet op de huwelijksdag alleen maar aan het reizen bent. Ook moet de trouwjurk natuurlijk niet vies worden. Denk ook aan het seizoen waarin jullie gaan trouwen. Misschien kan je effecten daarvan verwerken in je trouwfoto’s.

Daarnaast is het goed om van tevoren te bedenken met wie jullie allemaal samen op de foto willen. Dit voorkomt stress en organisatie op de huwelijksdag zelf. Bedenk ook het moment waarop jullie dit willen doen en plan hier genoeg tijd voor in.

Dan zijn er nog de foto’s van de huwelijksdag zelf. Het liefst zou je natuurlijk elk moment vast willen leggen maar er zijn vast momenten waarvan je van tevoren weet dat je ze in het fotoboek wil hebben. Zo is het leuk om het verkleden van de bruid vast te leggen. Ook het moment van de bruidegom vlak voor hij de bruid gaat zien is onvergetelijk. Helemaal romantisch is het moment dat zij daadwerkelijk zich toont aan de bruidegom.

Tijdens de ceremonie zijn er talloze onvergetelijke momenten. Bespreek goed met de fotograaf welke jullie essentieel vinden. Zo kan hij zich in de goede hoek positioneren. Voorbereiding is hierbij erg van belang.

Daarnaast zijn er op de receptie nog goede fotomomenten. Zo is er het aansnijden van de taart, de trouwauto, de felicitaties, het diner, de speeches en zoveel meer. Wanneer het feest losbarst kan dit zorgen voor een spetterend einde in het fotoboek van dansende ouders, kinderen en het bruidspaar en het gooien van het boeket.

Er zijn zoveel momenten die vastgelegd kunnen worden op deze onvergetelijke dag. Zorg dat je goed van tevoren hebt gecommuniceerd over welke momenten essentieel zijn en je bent gegarandeerd van veel napret met een prachtig fotoboek.

Product successfully added to the product comparison!