In Platina ,rosé, geel, bicolor en witgoud

Bij Art Object hebben we ook natuurlijk trouwringen voor jullie heren en dames.

Jullie zijn druk bezig met het regelen van jullie gay bruiloft. Maar als je op zoek gaat naar trouwringen, merk je al snel dat veel websites en adverteerders zich uitsluitend richten op hetero stellen. Bij juwelierszaken vin...

In Platina ,rosé, geel, bicolor en witgoud

Bij Art Object hebben we ook natuurlijk trouwringen voor jullie heren en dames.

Jullie zijn druk bezig met het regelen van jullie gay bruiloft. Maar als je op zoek gaat naar trouwringen, merk je al snel dat veel websites en adverteerders zich uitsluitend richten op hetero stellen. Bij juwelierszaken vind je vooral trouwringen sets die bestaan uit een damesring en een herenring. De standaard collecties hebben vaak weinig te bieden als het om een man-man of vrouw-vrouw verbintenis gaat. Wij maken zoals jullie ze willen.

Onze hele collectie die ook in andere kleuren en stijlen in onze collectie zitten kunnen wij ook gepast maken. Trouwringen 2x dames of 2x heren onderscheiden zich door de wensen die jullie hebben .De bestaande trouwringen die in onze collectie zitten kunnen we altijd aanpassen aan jullie wensen.

Om jullie een goed idee te geven hoe jullie trouwringen eruit komen te zien kunnen we altijd een 3D ontwerp laten maken. Bruidsparen komen ook elk jaar terug om hun trouwringen op te laten knappen en dat is gratis bij ons. Service dat vinden we belangrijk. Op je gemak overleggen over jullie trouwringen samen met een goudsmid in een ontspannen ambiance. Natuurlijk mogen we het volgende niet vergeten te zeggen. Belangrijkste van allemaal dat jullie trouwringen de mooiste zijn van allemaal. Kwaliteit voor de rest van jullie leven daar gaan we voor bij Art Object

Het homohuwelijk is een huwelijk met trouwringen tussen twee personen van hetzelfde geslacht. Oorspronkelijk was een formeel huwelijk alleen mogelijk tussen twee personen van verschillend geslacht (een man en een vrouw). In landen waar het homohuwelijk is ingevoerd wordt het huwelijk tussen een man en een vrouw ook wel heterohuwelijk genoemd.

Nederland was in 2001 het eerste land ter wereld dat het homohuwelijk bij wet heeft bekrachtigd. In 2003 volgde België. In tussentijd is het homohuwelijk ook erkend in achtereenvolgens Spanje, Canada, Zuid-Afrika, Noorwegen, Zweden, Portugal, IJsland, Argentinië, Denemarken, Brazilië, Frankrijk, Uruguay, Nieuw-Zeeland, delen van het Verenigd Koninkrijk (in Engeland, Wales, Schotland en de Pitcairneilanden), Luxemburg, de Verenigde Staten, Ierland, Groenland en Colombia. Ook in enkele deelstaten van Mexico bestaat het homohuwelijk en in Finland is een wetsvoorstel dat het goedkeurt ondertekend. Dit wetsvoorstel zal op 1 maart 2017 van kracht worden.

Juridisch gezien bestaat er niet zoiets als het homohuwelijk. Als homoseksuelen met elkaar kunnen trouwen met trouwringen betekent dat de openstelling van het burgerlijk huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht; het concept heterohuwelijk, dat huwelijk werd genoemd, is dan ook geen apart juridisch concept meer. Elk huwelijk is dan gelijkwaardig, ongeacht het geslacht van de partners. In landen waar die openstelling niet heeft plaatsgevonden, kunnen alleen mensen van verschillend geslacht met elkaar trouwen met trouwringen in geelgoud, witgoud ongeacht hun seksuele voorkeur. Soms is dan wel partnerschapsregistratie mogelijk, een regeling die, afhankelijk van de wetgeving, al dan niet minder rechten verschaft dan het huwelijk.

Lees Verder
Product successfully added to the product comparison!