Showing 1 - 36 of 40 items

Geelgoud 9,14 en 18 karaat

Bij Art Object hebben we ook natuurlijk trouwringen in Geelgoud.

Onze hele collectie die ook in andere kleuren en stijlen in onze collectie zitten kunnen wij ook in het geelgoud maken. Met matteren in geelgoud krijg je ook een mooi verschil tussen mat en glans. De bestaande geelgouden trouwringen die in onze collectie ...

Geelgoud 9,14 en 18 karaat

Bij Art Object hebben we ook natuurlijk trouwringen in Geelgoud.

Onze hele collectie die ook in andere kleuren en stijlen in onze collectie zitten kunnen wij ook in het geelgoud maken. Met matteren in geelgoud krijg je ook een mooi verschil tussen mat en glans. De bestaande geelgouden trouwringen die in onze collectie zitten kunnen we altijd aanpassen aan jullie wensen. Bruidsparen komen ook elk jaar terug om hun geelgouden trouwringen op te laten knappen en dat is gratis bij ons. Service dat vinden we belangrijk. Op je gemak overleggen over jullie geelgouden trouwringen samen met een goudsmid in een ontspannen ambiance. Wij houden natuurlijk rekening met jullie budget. Natuurlijk mogen we het volgende niet vergeten te zeggen. Belangrijkste van allemaal dat jullie geelgouden trouwringen de mooiste zijn van allemaal. Kwaliteit voor de rest van jullie leven daar gaan we voor bij Art Object.

Geel goud is een goudlegering waaraan (belangrijk) meer zilver dan koper is toegevoegd. Door de witte kleur van zilver verkleurt het oranjeachtige donkergeel van 24-karaats goud naar lichtgeel. Het tegenovergestelde, een goudlegering waarin koper overheerst, noemt men rood goud.

Geel goud wordt zeer overheersend gebruikt voor gouden sieraden. 24-karaats goud is voor deze zeer ongeschikt, evenals andere hogere alliages. 18- en 14-karaats zijn de meest gebruikelijke gehaltes voor sieraden. Door de grote hoeveelheid zilver die er inzit kleurt de resultante legering zeer sterk geel

Bij ArtObject kunt u zelf uw eigen trouwring laten maken. Bent u ook het gelukkige koppel dat gaat trouwen? Dan wilt u natuurlijk wel dat u de perfecte trouwring kunt uitwisselen op uw huwelijk. Dit lijkt misschien niet zo moeilijk, maar het vinden van de perfecte trouwring is veel ingewikkelder dan je denkt. Bij ArtObject kan je je eigen trouwring laten maken, wat het al een stuk makkelijker maakt. Maar toch moet je nog verschillende beslissingen nemen. Een van deze beslissingen is de kleur van je trouwring. De meest klassieke kleur voor een trouwring is geelgoud.

Geelgouden trouwring

Een geelgouden trouwring is een ring in de kleur van goud. Naast geelgouden trouwringen bestaan er ook nog witgouden trouwringen en Bicolor trouwringen. Tegenwoordig lijkt het steeds belangrijker om een hele bijzondere trouwring te hebben. Maar dat betekent niet dat uw trouwring dan niet meer geelgoud mag zijn. Geelgoud is namelijk een kleur voor tijdloze trouwringen, en kan ook nog eens heel erg speciaal zijn.

Als jullie als koppel ook de wens hebben om op jullie huwelijksdag een geelgouden trouwring aan elkaar te geven dan zit u bij ArtObject aan het juiste adres. Bij ArtObject werken gespecialiseerde goudsmeden die in samenwerking met u een hele bijzondere geelgouden trouwring voor u kunnen maken

Het ontwerp

Hoewel de ring dan slechts één kleur heeft, wil dit niet zeggen dat de ring niet speciaal kan worden. Heeft u er bijvoorbeeld al aan gedacht dat er in zowel de binnen-, als de buitenkant een tekst kan worden gegrafeerd? Ook is het mogelijk om verschillende diamantjes of andere steentjes in uw geelgouden trouwring te zetten. Meestal worden deze steentjes of diamanten alleen in de trouwring van de vrouw gezet. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een set ringen ontwerpen die wel bij elkaar horen maar niet helemaal honderd procent hetzelfde zijn.

Het Atelier ArtObject

Heeft u vragen over het ontwerpen van een trouwring? Wilt u eens kijken wat ArtObject allemaal gemaakt heeft? Wilt u in overleg met een ontwerper uw trouwringen bij ons laten maken? Neem dan via email of telefoon contact met ons op. Het atelier van ArtObject is gevestigd in Bergen op Zoom en kunt u vanuit heel Nederland gemakkelijk bereiken. Bent u dus ook op zoek naar een hele mooie unieke geelgouden trouwring? Dan moet u zeker eens bij ons langskomen. Omdat we u zo goed mogelijk willen helpen, adviseren we wel om van te voren een afspraak te maken. U kunt ook zonder afspraak langskomen maar dan kunnen we u niet garanderen dat we meteen tijd voor u hebben. U bent van harte welkom!

Lees Verder
Product successfully added to the product comparison!